Urla Bilim ve Sanat Merkezi

Vizyon: Urla Bilim Sanat Merkezi, bilim ve sanatın gücüyle donanmış geleceğin liderlerini yetiştiren öncü bir eğitim kurumu olmayı hedefler. Öğrencilerimize sadece akademik bilgi sağlamakla kalmaz, aynı zamanda yaratıcılıklarını teşvik eder, problem çözme yeteneklerini geliştirir ve küresel vatandaşlar olarak topluma katkıda bulunmalarını destekler.

Misyon: Urla Bilim Sanat Merkezi, öğrencilere bilim ve sanat alanlarında mükemmel eğitim sunarak onları geleceğin sorunlarını çözebilen, düşünce liderleri haline getirmeyi taahhüt eder. Değerlerimize saygı, öğrenmeye olan tutku ve sürekli yenilik, misyonumuzun temelini oluşturur. Öğrencilerimize öğrenmeyi sevdirirken, onların potansiyellerini en üst düzeye çıkarmalarına yardımcı olmak için özverili bir eğitim kadrosuyla çalışırız.

Başarılar:

Saatler: